Month: October 2020

Artikuj

91- Perse ju adresua vepra:“Shqipëria c’ka qenë, c’është e c’do të bëhetë?” Sami Frasherit dhe cfare perfaqeson ajo ne realitet? (ose TURPI “shkencor” i Akademise se Shkencave te R.P.S. te Shqiperise me 1988-89) 19.07.2017

Posted by Genc Hoti
91 – Pse u tjetersua vepra e Sami Frasherit: “Shqipëria c’ka qenë, c’është e c’do të bëhetë?” dhe cfare perfaqeson ajo ne realitet? (ose TURPI “shkencor”  i Akademise se
Read More